O nama

Smještaj u aparmanima Katica Punat (otok Krk)

Apartmani su kategorizirani s tri zvjezdice, veličine 38m² (za dvije osobe + pomoćni ležaj) i 50m² (za četiri osobe + pomoćni ležaj) te se nalaze blizu centra grada, gdje su u blizini i trgovine, ljekarna, pošta, banka, restorani, pekare i drugi važni odnosno zanimljivi objekti. Pored je također i ribarnica koja je dnevno obskrbljena svježom ribom.

Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom katu; uključuju kuhinju (potpuno opremljenu posuđem i priborom za kuhanje, velikim hladnjakom, štednjakom na plin i struju) sa blagovaonom, kupaonicu (s WC, tuš kabinom / kadom, umivaonikom i bideom), spavaće sobe, te terase ispred apartmana (sa garniturom za sjedenje). Odmah do apartmana nalazi se parkiralište namenjeno gostima.

Jednom tjedno vam nudimo svježu posteljinu i ručnike. U slučaju dodatnih zahtjeva možete se bilo kada obratiti na nas i sa zadovoljstvom ćemo ugoditi vašim potrebama. Apartmane možete podrobnije vidjeti na stranici sa opisom apartmana.

U blizini apartmana nalazi se duga pješčena / šljunčana plaža koja se proteže od centra grada pa sve do ušća Puntarske drage. Borova šuma raste gotovo do mora pa je tako ponegdje sjena na plaži gotovo cijeli dan.

Grad Punat je drugo najveće naselje na otoku Krku. smješten na jugozapadnom djelu otoka. Otok Krk je s obalom spojen preko mosta. Punat je od grada Krka udaljen 8 km, a od krčkoga mosta 30 km.

Nekad ribarsko i brodograđevno (za manje brodove) mjesto, danas je jako turistički razvijeno pogotovo na području nautičkog turizma. Poznato po bujnom mediteranskom rastlinju i poljodjelstvu, posebno po kvalitetnom maslinovom ulju. Ljepotu Punta pružaju kamenite kućice, zbijene u uske kalete (uličice). Punat vam pored turističkih usluga, kulturnih priredbi, lokalnih kulinarskih specjaliteta i neokrnjene prirode nudi mogućnost raznih sportskih aktivnosti i rekreacije (tenis, minigolf, boćanje, biciklizam, ronjenje, ribolov, jedrenje, podvodne aktivnosti...) organizirane izlete (autobusima i brodovima) ukratko aktivan odmor.

Među nautičarima je poznata velika marina (za 800 priveza na moru i 500 na kopnu), koja je jedna od najstarijih i najvećih na Jadranu. U središtu puntarskog zaljeva nalazi se otočić Košljun, na kojem je usred zelene oaze skriven franjevački samostan, izgrađen u 15 stoljeću. Dio samostana je preuređen u muzej, u kojem je prikazana povjest Krka. Više informacija o Puntu možete dobiti na Punat - Wikipedija.

Ponuda apartmana


Kako do apartmana Katica Punat

Otok Krk je dostupan putem Krčkog mosta, koji povezuje otok s obalom. Pristupačan je također s trajektnom linijom Merag - Valbiska iz Cresa odnosno Lopar - Valbiska iz Raba.

Kako doći na otok Krk, možete vidjeti na karti hrvatskih cesta i tako odabrati odgovarajući put. Mnogo informacija također možete dobiti i na HAC.

Da biste Apartmane Katica lakše pronašli...

GPS: 45.019794
          14.631642


Cijene boravka u našim apartmanima

Tabela: Cijenik i termini za apartman 1
Razdoblje 1.5 - 30.6 1.7 - 14.7 15.7 - 18.8 19.8 - 1.9 2.9 - 1.10
Cijena 35 € 45 € 50 € 45 € 35 €
Pom. ležaj 5 € 6 € 6 € 6 € 5 €
Tabela: Cijenik i termini za apartman 2
Razdoblje 1.5 - 30.6 1.7 - 14.7 15.7 - 18.8 19.8 - 1.9 2.9 - 1.10
Cijena 35 € 45 € 50 € 45 € 35 €
Pom. ležaj 5 € 6 € 6 € 6 € 5 €